Despre navigatie auto

Despre navigatie auto

Navigații GPS / Smartphone

          Dezvoltarea de aplicații GPS în zona de smartphone-uri este cu sigurantă un trend pe piața în care activăm, însă la acest moment credem că zona de navigație prin intermediul echipamentelor dedicate și cele prin intermediul smartphone-urilor se vor dezvolta în paralel și în următorii ani. La ora actuală, deja zona de hardware începe să scadă ca pondere pe piața de GPS, în favoarea serviciilor adăugate, a hărților și update-urilor de hărți și a informațiilor din trafic, iar această tendință va continua și pe viitor, echipamentul GPS devenind un echipament mult mai complex ce oferă o experiență de navigație și nu doar ghidarea de la punctul A la punctul B.

         Deși funcția GPS pe telefonul mobil este utilă, este recomandată ca o soluție pe distanțe scurte cum ar fi orientarea rapidă în oraș. Ca o soluție de termen lung în cazul călătoriilor în țară sau în străinătate se recomandă achizișionarea unui aparat GPS dedicat cu hartă completă a Europei și cu o actualizare temporară.

        Printre avantajele pe care dispozitivele GPS le ofera se numara dimensiunea ecranelor, luminozitate mai bună pentru navigație, calitatea receptorului GPS precum si funcții suplimentare si harti preinstalate pe regiuni extinse.

        Diferența de preț dintre un software GPS pentru smartphone și un aparat GPS auto cu actualizări gratuite și nelimitate a hărții Europei este destul de mică.

        Magazinul nostru vă pune la dispoziție orice tip de PGS – software GPS pentru smartphone sau GPS auto dedicat – la prețuri avantajoase și la o calitate superiară, asigurandu-vă consiliere în alegerea produsului dar și instrucțiuni de montare și instalare.

Lasă un comentariu